Byggavfall Stockholm

Byggavfall Stockholm? När det kommer till renovering, byggarbete eller rivning så vet vi, såväl som ni, att det blir mycket byggsopor som behöver göras av med, men som inte kan dumpas i hushållssoporna. Det blir många rundor fram och tillbaka till återvinningsstationen, vilket tar tid. Tänk om du skulle kunna strunta i byggsoporna?

Vi löser alla problem med byggavfall i Stockholm, och har många supereffektiva och skräddarsydda tjänster för dig som behöver ett proffs på skräp.

Vår rekommendation är att hyra in en container att ha under byggarbetet. En container är perfekt att ha för att fylla med alla sopor och allt byggavfall som blir under arbetetsprocessen. Vi lämnar vår container hos dig. När den är full hämtar vi den och tar hand om soporna. På så sätt kan du koncentrera dig på arbetet och slippa tänka på annat.

Behöver du hjälp med byggavfall Stockholm?

Behöver ni göra er av med byggavfall i Stockholm så är Mobe Transport det självklara valet. Vi har rätt kompetens och utrustning för att vara ett av de ledande transportföretagen i Stockholm. I vårt utbud hittar du en bred mängd containers, i olika storlekar beroende på hur stort ert arbete är. Vi har tillgång till flera lastbilar och erbjuder flera tjänster inom sophantering, soptransport och containeruthyrning.

Under arbetsprocessen kan du behöva tömma containern. Vänligen sänd ut en signal så skrider Mobe Transport omedelbart till undsättning. Vi är nummer ett bland Stockholms skräpproffs och har exakt vad som krävs för att leva upp till det.

Välkommen till någon som kan axla ansvaret.

Kontakt:

  [recaptcha]


  LV-G 12 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak avsedd för grus/jord, volym 12m³.

  Snabbfakta

  Botten:4 mm
  Volym:12 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2120kg Gavlar:3 mm

  LV-F 30 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak för skrot, volym 30m³.

  Snabbfakta

  Botten:3 mm
  Volym:30 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2450kg Gavlar:3 mm


  LV-S 18 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak allround, volym 18m³.

  Snabbfakta

  Botten:4 mm
  Volym:18 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2180kg Gavlar:3 mm


  LV-S 20 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak allround, volym 20m³.

  Snabbfakta

  Botten:4 mm
  Volym:20 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2270kg Gavlar:3 mm

  Offertförfrågan

  Ring eller maila oss för pris eller om du har frågor

  Läs mer!