Boka transport av byggsopor Stockholm hos oss!

Byggsopor Stockholm

För dig som har ett större byggprojekt, privat eller i företaget, är det mycket som ska förberedas. Ska det rivas väggar, grundstruktur eller hela byggnader blir det mycket bråte att hantera. Det som blir över från raserade väggar och splittrade pelare konverterar till skräp som tar en massa plats. Tänk om det fanns någon som kunde ta hand om dina byggsopor i Stockholm?

Mobe Transport erbjuder kvalitetstjänster för att ta hand om alla typer av byggsopor i Stockholm. Vi är proffs på skräp och vet hur det fungerar när det kommer till att riva och bygga. Mobe Transport är välutrustade med allt som kan komma att behövas när ert arbete påbörjas.

Behöver du hjälp med byggsopor Stockholm?

När man arbetar med byggsopor i Stockholm så bör du ha planen för hanteringen klar innan projektet påbörjas. Vi hjälper dig att förbereda en sopcontainer för alla byggsopor. En container har gott om plats för allt som behövs göras av med, och är det optimala sättet att hålla ordning på platsen där ni bygger.

Mobe Transport erbjuder proffstjänster för att hantera byggsopor i Stockholm. Vi transporterar och sorterar byggsopor efter avslutat byggprojekt. Ni hyr en container av oss, och när ni är färdiga plockar vi tillbaka containern, tar hand om all sophantering. Hur enkelt som helst.

Vi ser till att det blir lätt att hantera byggsopor i Stockholm. Ni behöver inte oroa er för att åka fram och tillbaka till en återvinningsstation, där ni hyr släp och själv jobbar er trötta, för att sedan återvända till bygget och jobba lite mer. Vi tar hand om soporna, så sparar ni er energi till det som ni anser är viktigt.

Kontakt:

  [recaptcha]


  LV-G 12 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak avsedd för grus/jord, volym 12m³.

  Snabbfakta

  Botten:4 mm
  Volym:12 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2120kg Gavlar:3 mm

  LV-F 30 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak för skrot, volym 30m³.

  Snabbfakta

  Botten:3 mm
  Volym:30 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2450kg Gavlar:3 mm


  LV-S 18 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak allround, volym 18m³.

  Snabbfakta

  Botten:4 mm
  Volym:18 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2180kg Gavlar:3 mm


  LV-S 20 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak allround, volym 20m³.

  Snabbfakta

  Botten:4 mm
  Volym:20 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2270kg Gavlar:3 mm


  Boka transport av byggsopor Stockholm hos oss!