Boka Hämtning av grovsopor redan idag!

Hämtning av grovsopor Stockholm

Har du nyligen tagit hand om en storstädning, kanske rensat vinden, eller bestämt dig för att göra dig av med alla gamla möbler? Ibland samlar man på sig mycket. Tur att det finns ett proffs på skräp alldeles i närheten.

Vi utför hämtning av grovsopor i Stockholm. Vad innebär det för dig? Till att börja med blir det mindre jobb för dig. Vare sig det handlar om att flytta en mängd gamla stolar, en hel soffa, eller kanske till och med ett kylskåp pekar du oss bara i rätt riktning – resten sköter vi. Vi tar hand om alla grovsopor som ska ut.

Behöver du hjälp med hämtning av grovsopor Stockholm?

Känner du att du inte klarar av all sophantering och återvinning? Mobe Transport löser det snabbt, enkelt och framför allt kostnadseffektivt. Vi hämtar era grovsopor i Stockholm och sköter allting därefter. Tack vare vår långa erfarenhet och sylvassa kompetens kan vi utan problem se till att allting hamnar där det ska.

Det finns alltid ett lättare sätt. Att beställa hämtning av grovsopor i Stockholm gör att du sparar tid. Du ska inte behöva jobba mer än du behöver. Vi vet att du kan ha mycket att stå i och vi vill hjälpa er. Låt någon annan göra det.

Mobe Transport är proffs på skräp med sylvass spetskompetens som gör det behagligt för dig att avsluta vilket projekt som helst. Varför göra det svårt när det kan vara enkelt?

Kontakt:

  [recaptcha]


  LV-G 12 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak avsedd för grus/jord, volym 12m³.

  Snabbfakta

  Botten:4 mm
  Volym:12 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2120kg Gavlar:3 mm

  LV-F 30 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak för skrot, volym 30m³.

  Snabbfakta

  Botten:3 mm
  Volym:30 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2450kg Gavlar:3 mm


  LV-S 18 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak allround, volym 18m³.

  Snabbfakta

  Botten:4 mm
  Volym:18 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2180kg Gavlar:3 mm


  LV-S 20 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak allround, volym 20m³.

  Snabbfakta

  Botten:4 mm
  Volym:20 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2270kg Gavlar:3 mm


  Boka Hämtning av grovsopor redan idag!