Boka transport och hämtning av grovsopor hos oss!

Hämtning av grovsopor

Oavsett om du har storstädat, ansvarar för ett dödsbo eller bara har ett trångt schema så är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi erbjuder och utför helhetslösningar för hämtning av grovsopor.

Grovsopor är sopor som ofta behöver sorteras väl och kastas på de större miljöstationerna. Vitvaror, som tvättmaskiner och kylskåp, trasiga möbler, garderober och soffor räknas som grovsopor. Oftast är det svårhanterliga saker som är jättejobbiga att göra sig av med.

Behöver du hjälp med hämtning av grovsopor?

Det är så lätt att kalla på oss för hämtning av grovsopor. Vi ser till att snabbt och effektivt ta hand om problemet. Med allt som pågår i din vardag ska du inte behöva oroa dig om vad ni ska göra med era grovsopor. Det kan vara svårt att hålla koll på alla olika material och var de ska slängas, speciellt när en möbel kan vara byggd i trä, plast, metall och tyg. Därför håller vi koll åt er, och sophanterar det i efterhand.

Vi erbjuder helhetslösningar för både transport, bärhjälp och sophantering för att göra det så enkelt för er som möjligt. Ni berättar vad ni vill ha hjälp med, vare sig det handlar om att bära ut en soffa eller om det är att slänga de sopsäckar ni samlat på er. Vi kommer till er, lastar ut de soporna ni vill bli av med, transporterar bort det och sorterar det. Superenkelt.

Vi har maximal erfarenhet och spetsad kompetens inom området. Har ni några frågor angående större sopor, specialavfall eller annat så är det bara att kontakta oss. Vänd er till oss när ni vill behöver hämtning av grovsopor. Vi är proffs på skräp.

Kontakt:

  [recaptcha]


  LV-G 12 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak avsedd för grus/jord, volym 12m³.

  Snabbfakta

  Botten:4 mm
  Volym:12 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2120kg Gavlar:3 mm

  LV-F 30 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak för skrot, volym 30m³.

  Snabbfakta

  Botten:3 mm
  Volym:30 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2450kg Gavlar:3 mm


  LV-S 18 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak allround, volym 18m³.

  Snabbfakta

  Botten:4 mm
  Volym:18 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2180kg Gavlar:3 mm


  LV-S 20 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak allround, volym 20m³.

  Snabbfakta

  Botten:4 mm
  Volym:20 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2270kg Gavlar:3 mm


  Boka transport och hämtning av grovsopor hos oss!