Boka hämtning grovsopor Stockholm hos oss!

Hämtning Grovsopor Stockholm

Hämtning grovsopor Stockholm? Den sista etappen. Det enda som står mellan dig och din frihet. Det sista steget innan du officiellt kan kalla dig färdig. Det känns som att detta borde vara den lättaste delen eller hur? Men när det kommer till grovsopor kan det här lätt bli den jobbigaste delen. Du kanske ska slänga en hel säng, en soffa i flera delar, en garderob eller till och med en diskmaskin. Det är inte det lättaste, långt ifrån. Det blir att hyra släp, åka fram och tillbaka till återvinningsstationen, sortera alla sopor rätt. Jobbet fortsätter. Skulle det inte vara lättare om någon annan kunde ta hand om det?

Vi erbjuder hämtning grovsopor i Stockholm. Vi gör det tuffa jobbet åt dig. Du samlar alla dina grovsopor, din trasiga soffa, ditt gamla kylskåp, din gamla tjock-tv, vi kommer till dig, lastar ut det, kör iväg det till miljöstation och sorterar det. Så lätt är det.

Behöver du hjälp med hämtning Grovsopor Stockholm?

Hämtning av grovsopor kan vara skönt efter en påfrestande flytt. Då blir det ofta mycket skräp och sopor som ska slängas. Efter storstädningen kan det vara skönt att inte behöva oroa sig för att dra ut hela familjen ur huset för att ta flera svängar fram och tillbaka till miljöstationen. Du förtjänar att vila efter allt ditt hårda jobb.

Om du beställer hämtning av grovsopor i Stockholm ser vi till att anpassa oss efter dig. Vi gör vårt jobb snabbt och effektivt, så att du ska kunna ta dig tillbaka till din vardag så snabbt som möjligt. Vi bokar en tid som passar dig, sedan kommer vi och hämtar skräpet. Vi är din expertkompetenta bärhjälp och på så vis kan ni slappna av. Visa oss till era sopor så tar vi hand om resten, för vi ä proffs på skräp.

Kontakt:

  [recaptcha]


  LV-G 12 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak avsedd för grus/jord, volym 12m³.

  Snabbfakta

  Botten:4 mm
  Volym:12 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2120kg Gavlar:3 mm

  LV-F 30 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak för skrot, volym 30m³.

  Snabbfakta

  Botten:3 mm
  Volym:30 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2450kg Gavlar:3 mm


  LV-S 18 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak allround, volym 18m³.

  Snabbfakta

  Botten:4 mm
  Volym:18 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2180kg Gavlar:3 mm


  LV-S 20 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak allround, volym 20m³.

  Snabbfakta

  Botten:4 mm
  Volym:20 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2270kg Gavlar:3 mm


  Boka hämtning grovsopor Stockholm hos oss!