Boka hämtning skräp Stockholm hos oss!

Hämtning Skräp Stockholm

Hämtning skräp Stockholm. Vi vet hur mycket skräp som kan samlas upp när man utför ett stort arbete. Det kan handla om storstädning lika mycket som en flytt. I vilket fall som helst kommer det sluta med att du vadar omkring i en massa sopor och skräp som ska slängas. Och roligare kan man ju ha. När du är mitt i avrundningen av flytten och bara vill slappna av, då är det minst sagt irriterande att behöva ta hand om en massa skräp.

Det är där Mobe Transport kommer in. Vi gör allting lite enklare. Vi erbjuder hämtning av skräp i Stockholm, för när det kommer till skräp är vi nummer ett.

Behöver du hjälp med hämtning Skräp Stockholm?

Hämtning av skräp i Stockholm är ett skitgöra, och det kan delas upp så här:

Vitvaror
Dammsugare, mikrovågsugnar, kylskåp och tvättmaskiner räknas som vitvaror. Dessa kan ofta vara otympliga att göra sig av med då de oftast är ganska tunga. Och när du har lyckats få ut skiten ur huset – vart slänger man det? Vi transporterar era vitvaror till närmaste miljöstation i Stockholm och ser till att sortera allting på sin rättmätiga plats.

Möbler
En soffa, garderob, ett bord, några stolar – allt som man kan räkna som dekorativa hushållsobjekt. Dessa kan vara stora, svåra att få igenom dörren och i många fall kan tyngden göra jobbet mycket svårare. När du beställer hämtning av skräp i Stockholm löser vi allting åt dig. Vi tar hand om dina gamla möbler så att du inte behöver oroa dig för tyngd eller mängd. Vi transporterar och sorterar skräpet på närmaste miljöstation.

Hushållssopor
Allt som kommer direkt från hemmet. Det kan vara livsmedelsavfall eller bara allmänt skräp. Självklart tar vi hand om det också, för vi är proffs på skräp.

Kontakt:

  [recaptcha]


  LV-G 12 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak avsedd för grus/jord, volym 12m³.

  Snabbfakta

  Botten:4 mm
  Volym:12 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2120kg Gavlar:3 mm

  LV-F 30 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak för skrot, volym 30m³.

  Snabbfakta

  Botten:3 mm
  Volym:30 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2450kg Gavlar:3 mm


  LV-S 18 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak allround, volym 18m³.

  Snabbfakta

  Botten:4 mm
  Volym:18 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2180kg Gavlar:3 mm


  LV-S 20 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak allround, volym 20m³.

  Snabbfakta

  Botten:4 mm
  Volym:20 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2270kg Gavlar:3 mm


  Boka hämtning skräp Stockholm hos oss!