Hyr container Solna hos oss!

Hyra Container Solna

Behöver du en plats att göra av med dina sopor? Har du för långt till återvinningscentralen? Eller har du ett stort projekt som du vet kommer generera mycket sopor?

Vi erbjuder möjligheten att hyra containers i Solna. Vi hyr ut till privatpersoner, föreningar och företag. En container kan användas till ett flertal ändamål. De vanligaste är för transport av jord eller grus och för användning som sopcontainer.

Om du vill hyra container för sopor i Solna rekommenderar vi att du tar kontakt med oss. Vi är professionella och har flera år av expertkompetens i ryggen. Det finns ett flertal containerstorlekar att vraka mellan, så om du beskriver dina önskemål så kan vi hjälpa dig att välja rätt storlek.

Behöver du hjälp med hyra Container Solna?

Att hyra container hos oss i Solna innebär att du direkt tillgång till vår expertkompetens. Har ni funderingar eller behöver rådgivning finns vi alltid till hands.

Vi tar hand om tömning av era sopor för er som hyr container hos oss. På så sätt slipper ni själva oroa er för att transportera grovsoporna till återvinningscentralen. Istället slänger ni det i er container och vi sköter resten. Detta underlättar i er vardag och sparar er tid och pengar på att hyra släp eller skåpbil.

Har du ett byggprojekt är det alltid effektivt att hyra en container. En container ger ett perfekt utrymme för att göra dig av med allt byggavfall som blir under arbetet. Detta byggavfall kan vara svårt att göra av med på egen hand. Men när du hyr en container hos oss tar vi hand om byggavfallet.

Mobe Transport är nämligen nummer ett bland skräpproffsen.

Kontakt:

  [recaptcha]


  LV-G 12 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak avsedd för grus/jord, volym 12m³.

  Snabbfakta

  Botten:4 mm
  Volym:12 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2120kg Gavlar:3 mm

  LV-F 30 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak för skrot, volym 30m³.

  Snabbfakta

  Botten:3 mm
  Volym:30 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2450kg Gavlar:3 mm


  LV-S 18 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak allround, volym 18m³.

  Snabbfakta

  Botten:4 mm
  Volym:18 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2180kg Gavlar:3 mm


  LV-S 20 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak allround, volym 20m³.

  Snabbfakta

  Botten:4 mm
  Volym:20 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2270kg Gavlar:3 mm


  Hyr container Solna hos oss!