Hyra sopcaontainer Stockholm hos oss!

Hyra Sopcontainer Stockholm

Har du behov av att slänga grovsopor ofta men saknar tiden att åka fram och tillbaka till miljöstationen? Vi har också varit i den sitsen. Därför har vi hittat en lösning. Hyr in en sopcontainer från oss i Stockholm. Det enda du behöver göra är att dra ner dina grovsopor till er container och vi sköter resten.

När ni hyr en sopcontainer från oss så ingår vår expertkompetens på köpet. Vi står redo med råd angående er situation och hjälper er med det ni behöver hjälp med. Vi ser till att tömma containern en gång i veckan och sorterar soporna så att ni kan fokusera på annat.

Behöver du hjälp med hyra Sopcontainer Stockholm?

Vi anser inte att det ska vara några problem att hyra en sopcontainer i Stockholm. Vi vet att behovet finns för sopcontainers och vi lyssnar på dig och ser till att anpassa oss efter dina önskemål. Vi ger tips och råd angående vilken sopcontainer som skulle passa just till dina ändamål. Lämna era sopor i sopcontainern – därifrån är era problem lösta.

Vi hjälper privatpersoner, företagare och föreningar i Stockholm. Oavsett hur er situation ser ut är vi redo. Kontakta oss om ni har några frågor angående sopcontainers eller sopsortering.

Att ha tillgång till en sopcontainer är alltid något positivt. Det underlättar slutsteget i de flesta projekt och byggen, då ni slipper oroa er för sophanteringen. De grovsopor som är svåra att sortera är oftast det som kan bli jobbigast. Därför kan det vara skönt att veta att ett riktigt skräpproffs tar hand om det.

Kontakt

  [recaptcha]


  LV-G 12 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak avsedd för grus/jord, volym 12m³.

  Snabbfakta

  Botten:4 mm
  Volym:12 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2120kg Gavlar:3 mm

  LV-F 30 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak för skrot, volym 30m³.

  Snabbfakta

  Botten:3 mm
  Volym:30 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2450kg Gavlar:3 mm


  LV-S 18 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak allround, volym 18m³.

  Snabbfakta

  Botten:4 mm
  Volym:18 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2180kg Gavlar:3 mm


  LV-S 20 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak allround, volym 20m³.

  Snabbfakta

  Botten:4 mm
  Volym:20 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2270kg Gavlar:3 mm


  Hyra sopcaontainer Stockholm hos oss!