Köpa jord i Stockholm hos oss!

Köpa Jord Stockholm

När det kommer till trädgårdsarbete finns det en sak som är väsentlig – jord.Jord transport Stockholm

Vi finns i Stockholm och har har stora möjligheter för dig som vill köpa jord. Vi samarbetar med flertal jordleverantörer runtom i Stockholm och kan på så vis enkelt och smidigt få jord dit ni behöver det.

Är ni intresserade av att köpa jord är det en bra väg att gå genom oss. På grund av vår tillgång till lastbilar och container, samtidigt vårt samarbete med flertal jordleverantör så kan vi känna stolthet i att vara ett av de effektivaste företagen inom jord i Stockholm. Kontakta oss och berätta hur er situation ser ut, så lägger vi upp en plan för just er.

Behöver du hjälp med Köpa Jord Stockholm?

Vi vet att det är viktigt att allt faller på plats. När ett större arbete ska påbörjas är det alltid viktigt att det finns en bra grund. Jord är alltid en bra grund när ett trädgårdsarbete ska utföras. Det är det första som ska läggas och därför bör det också vara det första på plats. Tack vare att vi har samarbetspartner runt hela Stockholm kan vi förkorta transportsträckan. Vi behöver inte åka från Stockholms främsta hörn, utan kan istället välja en plats närmare er destination. På så sätt kan vi förkorta tiden det tar att frakta jorden och även erbjuda ett vänligare pris för er som är intresserad av att köpa jord.

Med vår kompetens och kunskap kan vi frakta flertal ton jord i taget. Detta underlättar arbetet för er som behöver köpa mycket jord åt gången.

Beställa jord?

  [recaptcha]


  LV-G 12 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak avsedd för grus/jord, volym 12m³.

  Snabbfakta

  Botten:4 mm
  Volym:12 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2120kg Gavlar:3 mm

  LV-F 30 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak för skrot, volym 30m³.

  Snabbfakta

  Botten:3 mm
  Volym:30 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2450kg Gavlar:3 mm


  LV-S 18 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak allround, volym 18m³.

  Snabbfakta

  Botten:4 mm
  Volym:18 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2180kg Gavlar:3 mm


  LV-S 20 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak allround, volym 20m³.

  Snabbfakta

  Botten:4 mm
  Volym:20 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2270kg Gavlar:3 mm


  Köpa jord i Stockholm hos oss!