Boka Lastbil jord ton hos oss!

Lastbil jord ton

Är du i behov av att lasta flera ton jord? Du kanske har ett stort trädgårdsprojekt på gång, eller kanske ska du renovera stadsparken?

Vi står till tjänst, redo med lastbil. Våra kompetenta lastbilsförare har många års erfarenhet i ryggen och har inga problem med att lasta flera ton jord åt gången. Vi garanterar att er jord tar sig fram till sin destination oskadd och väl omhändertagen.

Vi har tillgång till flera containers per lastbil, dessa i flera olika storlekar. Beroende på hur många ton jord ni söker att transportera finns det många storlekar att välja ifrån. Från 12 kubikmeters volym till 30 kubikmeters volym exempelvis. Detta tillåter att så mycket jord kan transporteras åt gången.

Behöver du hjälp med Lastbil jord ton?

Att styra en lastbil med en last på flera ton jord kräver kunskap. Därför ser vi till att vi sätter våra skickligaste medarbetare på jobbet. På så sätt kan vi minska riskerna till ett minimum och få fram er jord.

Kontakta oss för all transport med lastbil. Vi jobbar med exempelvis jord, sten och grus. Tillsammans tar vi fram en plan och ett schema för när du behöver din jord, hur många ton som ska fraktas och var det ska. Det är viktigt att vi når en plan som passar oss båda, så att vi kan hjälpa er så gott vi kan. Vi ger gärna råd angående det optimala sättet att frakta med lastbil.

Oavsett hur många ton jord ni behöver är vi rätt sätt. Vi vill att ert projekt vinner och vi vet att det alltid börjar i grunden. Med en stadig grund kan man bygga en stark framtid. Låt oss vara er grund. Låt oss hjälpa er med er transport.

Om ni har en speciell order eller om ni har några frågor är ni välkomna att kontakta oss.

Boka lastbil?

  [recaptcha]


  LV-G 12 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak avsedd för grus/jord, volym 12m³.

  Snabbfakta

  Botten:4 mm
  Volym:12 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2120kg Gavlar:3 mm

  LV-F 30 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak för skrot, volym 30m³.

  Snabbfakta

  Botten:3 mm
  Volym:30 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2450kg Gavlar:3 mm


  LV-S 18 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak allround, volym 18m³.

  Snabbfakta

  Botten:4 mm
  Volym:18 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2180kg Gavlar:3 mm


  LV-S 20 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak allround, volym 20m³.

  Snabbfakta

  Botten:4 mm
  Volym:20 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2270kg Gavlar:3 mm


  Boka Lastbil jord ton hos oss!