Boka Sophämtning för företag iStockholm hos oss!

Sophämtning företag Stockholm

Sophämtning företag Stockholm ?Är ni ett företag som nyligen renoverat? Har ni köpt in nya möbelkomplex och behöver bli av med det gamla? Har ni gamla kontorsstolar eller skrivbord som behöver tas om hand?

Vi förstår att ni har mycket annat att stå i. Det är inte lätt att driva ett företag. Därför erbjuder vi en tjänst som gör det lite enklare för er. Vi erbjuder Sophämtning företag Stockholm. Detta betyder att vi kommer och hämtar de sopor som ni får kvar och behöver göra er av med. Hur lite eller mycket ni behöver göra er av med spelar ingen roll. Oavsett hur mycket ni behöver kasta så har vi en anpassad lösning redo.

Behöver du hjälp med sophämtning företag Stockholm?

Med sophämtning för ert företag i Stockholm ser vi till att ni får den oslagbart bästa servicen. Vi kan ta hand om grovsopor, hushållssopor och även byggsopor. Grovsopor är möbler och vitvaror – exempelvis soffor, stolar, bord, skrivbord, tv-apparater, mikrovågsugnar och datorer. Många av dessa objekt kan vara svåra att hantera. De väger mycket och tar mycket plats på flak eller i bil. Tänk om någon annan ville göra det?

Ni som har beställt sophämtning för ert företag har ert på det torra. När ni har beställt sophämtning kommer vi och hämtar skräpet. Vi transporterar allt till närmaste återvinningsstation i Stockholm och ser till att allting hamnar på rätt plats. Vi värnar om miljön och tack vare vår långa erfarenhet har vi stenkoll på var de flesta grovsoporna ska återvinnas. Det är inte alltid lätt för en privatperson att veta var en säng byggd i trä, metall och tyg skall återvinnas. Vi har koll så att ni slipper.

Kontakta Mobe Transport för sophämtning till ert företag i Stockholm, vi är proffs på skräp.

kontakt:

  [recaptcha]


  LV-G 12 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak avsedd för grus/jord, volym 12m³.

  Snabbfakta

  Botten:4 mm
  Volym:12 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2120kg Gavlar:3 mm

  LV-F 30 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak för skrot, volym 30m³.

  Snabbfakta

  Botten:3 mm
  Volym:30 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2450kg Gavlar:3 mm


  LV-S 18 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak allround, volym 18m³.

  Snabbfakta

  Botten:4 mm
  Volym:18 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2180kg Gavlar:3 mm


  LV-S 20 Lastväxlarflak

  Lastväxlarflak allround, volym 20m³.

  Snabbfakta

  Botten:4 mm
  Volym:20 m3Sidor:3 mm
  Vikt:2270kg Gavlar:3 mm


  Boka Sophämtning företag Stockholm hos oss!