hos oss åker du säkert


STUDENTFLAK

Säkra studentflak utan mellanhänder och endast professionella yrkeschaufförer.

Alltid stora flaket
Alltid stora ljudpaketet
Högsta säkerhet
GoPro Hero tillval
Studentskiva

Vanliga frågor – Läs mer här!

Så här går det till att hyra studenflak hos oss

1.BOKA STUDENTFLAK

Studentflak bokas online via vår hemsida eller på telefon. Om ni gör en bokning via hemsidan hör vi av oss snarast för att bekräfta er bokning.
I samband med bekräftelsen skickar vi ett avtal som ni får läsa i lugn och ro. Därefter träffas vi och går igenom alla detaljer.

2. HANDPENNING

När vi skriver avtal betalar ni en handpenning på 5000 kr som garanterar er bokning. Den som hyr studentflak måste vara minst 18 år och kunna visa upp legitimation vid bokning.

3. SLUTBETALNING

60 dagar efter att avtalet upprättats och handpenning erhållits ska resterande belopp betalas. Vid bokning efter 30:e mars betalar ni hela summan vid avtalsskrivningstillfället eller enligt en överenskommelse mellan Mobe Transport och er.

4. FLAKFÄRDEN

Flaket kommer till skolgården tidigast två timmar innan utspring. Chauffören kontaktar angiven kontaktperson och de som skall dekorera flaket kan börja med utsmyckningen. Om musikutrustning bokats finns denna redan monterad på flaket. En flakvärd som ska ha fyllt 25 år måste vara på flaket under hela färden. Glöm inte att ta ner eventuell dekoration som ska sparas från flaket. Vi ansvarar inte för dessa efter avstigningen.

Priser


Studentskiva,Examen, Skolavslutning, Evenemang

Hyr ditt studentflak från oss på Mobe Transport. Vi är professionella yrkeschaufförer som prioriterar säkerheten och följer alltid polisens och transportstyrelsens regler gällande säkerheten. Flaken är specialbeställda just för persontransporter i samband med studentkörningar. Sidorna är därav i stål och RÄTT HÖJD DIREKT utan opålitliga påbyggnationer. Vi kör endast med fullstora flak. Inget tjafs.
Önskar ni veta mer om möjligheten om att boka studenskiva eller har ni några speciella önskemål?
Tveka inte att Kontakta oss, vi hittar den bästa lösningen för att göra er speciella dag så speciell som möjligt.

Personer:
50 personer
12 950 kr

60 personer
14 900 kr

70 personer
17 500 kr

Ljudpaketet
4 st 15″ Fullrange toppar från Electro Voice.
EV’s ZLX-15P är processorstyrda superhögtalare med klass-D förstärkare på 1000W RMS. Styck. Det är riktiga watt och inget annat. Så ni behöver inte fundera över huruvida ljudet kommer räcka på studentflaket!
Högtalarna spelas ur specialbeställda heavy duty caselådor som skyddar högtalarna under hela resan, (gäller även er telefon/mp3spelare) mot både armbågar och väta. Ingenting att oroa sig för alltså. Vi har varit med förr.
6500 kr

GoPro
Våra GoPro Hero kameror ökar säkerheten markant genom att chaufförerna har full koll på vad som händer på flaket. Och kan därmed agera direkt om något skulle hända. Inga fler snören eller plingklockor. Det är såhär det ska vara!

Tillval
Vi erbjuder även inspelning med möjligheten att i efterhand beställa filmen via vår hemsida. Med bred vidvinkel och brusreducerande mikrofon fångar kameran all action på studentflaket, hela resan. Ett minne för livet!

Kom ihåg att skriva vilket datum det gäller och hur många ni är:

    [recaptcha]